Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dindirindín! Una Follia Musical - Estrena

Música

  • Dindirindín! Una Follia Musical - Estrena
  • Dindirindín! Una Follia Musical - Estrena
  • Dindirindín! Una Follia Musical - Estrena

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre de Sarrià

De dissabte 31 de juliol 2021, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 31 de jul.
20:00 h
Finalitzat
“Dindirindín! Una Follia Musical” és un espectacle escènic interdisciplinari per a tots els públics. Quatre solistes vocals, tres instrumentistes... Llegir més

“Dindirindín! Una Follia Musical” és un espectacle escènic interdisciplinari per a tots els públics. Quatre solistes vocals, tres instrumentistes i una actriu exploren el boig llenguatge teatral de la Commedia dell'Arte, la música del Renaixement amb instruments històrics i la filosofia humanista d'Erasme de Rotterdam.

La trama, escrita de manera co-creativa sota la guia d’en Jordi Pérez Solé, ens transporta al segle XVI: en Dottore i en Pantalone, lliurepensadors, hi volen construir una impremta. Els poders fàctics faran tot el possible a través del Capitano per impedir-ho. Però (ai làs!) que la Deessa Follia, emergida de l’obra d’Erasme, hi establirà una lluita servint-se de la inventiva de l’Arlecchino, la Colombina i la Bruixa. La Follia, personatge parlat, fa de nexe entre els segles XVI i XXI. Reflexiona, punxa i provoca amb els seus poders les situacions més inversemblants. Els intèrprets fan participar el públic abandonant l’àrea de confort per fer percussions corporals, cantar rap o prendre decisions escèniques en directe.

L’home modern va acabar conquerint les noves tecnologies del segle XVI, metaforitzades en la impremta de “Dindirindín!”, en pro de l’alliberament de l’Antic Règim. Avui, necessitem que ens ajudis a cercar vies creatives per superar l’amenaça que només els poders fàctics en treguin partit per tal d’estrènyer el control social.

“Dindirindín!” proposa divertir-nos i reflexionar sobre l’oportunitat històrica que tenim de fer servir les noves tecnologies per a l’alliberament de les consciències i de la societat.

www.notteegiorno.net/dindirindin