Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Diner (molt) negre

Culturals, Teatre

  • Diner (molt) negre
  • Diner (molt) negre
  • Diner (molt) negre

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 23 d’octubre 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 d’oct.
18:30 h
Finalitzat
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeEncetem la 3a Mostra TASQ amb una comèdia d'embolics clàssica feta amb tota la... Llegir més

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze


Encetem la 3a Mostra TASQ amb una comèdia d'embolics clàssica feta amb tota la traça perquè no parem de riure. Els personatges i les situacions ens encomanaran el bon humor.

  • A casa d’en Carles i l’Anna estan a punt de celebrar l’aniversari d’ell. Tot es capgira quan arriba a casa portant una cartera amb 615 milions d’euros, procedents de la màfia russa, que ha agafat per equivocació. A partir d’aquí tot s’embolica. Molt. 

La Joventut de la Faràndula es va fundar l’any 1947 a Sabadell, tenen una llarguíssima trajectòria, una Creu de Sant Jordi i són pioners en el teatre infantil i familiar als Països Catalans.


Abonaments

Posem a la venda un abonament individual al preu de 35€. En aquesta obra l'abonament es pot adquirir comprant a la vegada l'entrada per veure l'obra. Des de l'organització us facilitarem per correu un codi als abonats perquè pugueu introduir-lo en el moment de reservar l'entrada a les següents obres i us surtin de franc.

L'abonament no dona dret a tenir reserva de seient. És un pagament avançat i reduït per a les 7 obres, però serà necessari fer la reserva del seient a cada obra per assegurar-se l’entrada. El nombre d'abonaments en venda és limitat.