Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dins del cor

Familiar, Teatre

  • Dins del cor

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala Toni Montal - LA CATE

De diumenge 2 d’octubre 2022, 11:30 h a 12:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 2 d’oct.
11:30 h
Finalitzat
ELS MEUS PRIMERS CONTES Dins del cor Ada Cusidó 2 d’octubre a les 11.30h Sala Toni Montal Quan surt el sol, estenem la roba al balcó,... Llegir més

ELS MEUS PRIMERS CONTES

Dins del cor

Ada Cusidó

2 d’octubre a les 11.30h

Sala Toni Montal

Quan surt el sol, estenem la roba al balcó, perquè s’eixugui amb el vent suau. Al balcó hi viuen uns amics que m’agrada com són: En Samuel, que viu a la butxaca de la camisa de quadres i esquitxa tothom amb la seva grossa cua; en Nicolau que vola feliç buscant amb qui compartir la tarda, el bromista Cuc Maluc que t’agafarà el nas i se l’amagarà a la butxaca, la presumida Filomena, mandrosa, poruga, i fina com les flors!!! Tots feliços compartim estones, juguem a pilota, saltem i ballem, però qui viu a la butxaca de la samarreta de colors? Ningú l’ha vist mai. Només surt quan tothom dorm! Psssssttttttttt, que es desperta! Un conte dolç, sobre l’amistat i la companyia.


PER A NENS MENORS DE 4 ANYS.


Durada: 35 minuts

5 €. Socis: 4€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.