Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dins el cau del Tabalet de la Cia. Farrés Brothers i Cia (FITKAM 2022)

Teatre

  • Dins el cau del Tabalet de la Cia. Farrés Brothers i Cia (FITKAM 2022)
  • Dins el cau del Tabalet de la Cia. Farrés Brothers i Cia (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Museu Municipal de Montmeló

De diumenge 29 de maig 2022, 10:00 h a 12:25 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de segle XX, el conte del Tabalet explica la història d’un petit conill... Llegir més

Escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de segle XX, el conte del Tabalet explica la història d’un petit conill que es queda sol al seu cau, perquè la seva mare ha sortit a buscar menjar. Durant l’espera, van passant animals que, des de fora, volen jugar amb ell, però mai es decideix. Fins que sent un soroll que desconeix, i que l’atrau fns al punt de no poder resistir les ganes de sortir. El soroll és el xiular d’una serp, que ataca al petit. Aleshores arriba la mare i fa fora la serp.

Al món hi ha perills, és cert, però al Tabalet no li passarà res, perquè no només hi ha perills. En la nostra versió, a més de la mare, els seus amics també l’ajudaran a espantar la serp.


De 3 a 7 anys

IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.