Finalitzat

DIVENDRES DE CINE - LA TRINCHERA INFINITA - CINEMAPROP

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: 19-03-2021 19:00

Categories: Cine

L’any 2019 Belén Cuesta es va proclamar guanyadora d’un Goya com a millor actriu, sent la coprotagonista de “La trinchera infinita”.... Llegir més

L’any 2019 Belén Cuesta es va proclamar guanyadora d’un Goya com a millor actriu, sent la coprotagonista de “La trinchera infinita”. Al film, interpreta a Rosa, la dona de Higinio (Antonio De la Torre) i junts formen una parella recentment casada pocs mesos abans d’esclatar la Guerra Civil espanyola. Per tal de no arriscar la vida de l’home, la parella utilitzarà un forat de casa com a amagatall provisional. Una situació que s’acabarà allargant 30 anys.

  •     Reserva la teva butaca
  •     Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •     Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  •     Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

    ***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected]. Més informació a www.elcircol.cat.

Les inscripcions estan tancades.