DIVENDRES DE CINE - MIENTRAS DURE LA GUERRA - CINEMAPROP

Cine

  • DIVENDRES DE CINE - MIENTRAS DURE LA GUERRA - CINEMAPROP

Ciutat: Badalona

Lloc: C/ Sant Anastasi núm 2

Inici: divendres 21 de maig 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Viatgem en el temps fins a l’estiu de 1936, a Espanya. Moment de govern republicà on Miguel de Unamuno ànima a les forces militars... Llegir més

Viatgem en el temps fins a l’estiu de 1936, a Espanya. Moment de govern republicà on Miguel de Unamuno ànima a les forces militars a sublaver-se contra el govern. Immediatament és destituit del seu càrrec com a rector de la Universitat de Salamanca, però ja serà massa tard i els fets s’hauran precipitat. El General Franco s’alçarà al capdevant del front militar per iniciar la guerra. Una pel·lícula narrada amb cervell i cor a la vegada, i que ens ajudarà a fer un retrat de l’Espanya del segle passat.

  •     Reserva la teva butaca
  •     Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •     Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  •     Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.