Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DIVENDRES DE CINE - SUFRAGISTES - CINEMAPROP

Cine

  • DIVENDRES DE CINE - SUFRAGISTES - CINEMAPROP

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: divendres 5 de març 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 5 de març
19:00 h
Finalitzat
Poc abans d’esclatar la Primera Guerra Mundial, al Regne Unit va néixer un moviment dut a terme per un grup de dones, conegudes com... Llegir més

Poc abans d’esclatar la Primera Guerra Mundial, al Regne Unit va néixer un moviment dut a terme per un grup de dones, conegudes com les SUFRAGISTES. Un moviment de reforma econòmica, política i social que primordialment va promoure el dret a vot de les dones, que finalment van aconseguir l’any 1917.

Maud, la protagonista del film, ens mostra en primera persona la constant lluita i radicalització de les dones britàniques de classe baixa fins al punt d’arriscar absolutament tot el que tenien (casa, feina, fills i filles i inclús la vida) per aconseguir la igualtat de gèneres.

Sens dubte, una pel·lícula per destapar de forma elegant i delicada les vergonyes protagonitzades per la societat.


  • Reserva la teva butaca
  • Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  • Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:


***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.