Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DOBLES PARELLES

Teatre

  • DOBLES PARELLES
  • DOBLES PARELLES
  • DOBLES PARELLES

Ciutat: Reus

Lloc: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Inici: diumenge 10 d’octubre 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
L’univers d’una parella està en constant transformació. Les distàncies s’eixamplen a partir del Big Bang primigeni, l’enamorament inicial... Llegir més

L’univers d’una parella està en constant transformació. Les distàncies s’eixamplen a partir del Big Bang primigeni, l’enamorament inicial deriva en estima profunda, el desfici de les primeres trobades ara és una simple rutina, les manies de Venus no s’entenen a Mart i viceversa. La comunicació s’estronca per les interferències externes. De vegades falta oxigen a l’atmosfera i tot això es complica quan s’entra en contacte i es col·lisiona amb altres universos, de naturalesa diferent, i que l’envolten i l’afecten.

Un vespre qualsevol. Una parella qualsevol. Un pis qualsevol.

La Natàlia i el Xavi arriben a casa després d’una jornada de feina especialment dura. Per fi es troben a casa, al seu refugi. Un dia més… i un dia menys.

L’obra és una comèdia àcida sobre la quotidianitat d’una parella… de la parella, en general. Els somnis, les pors, les inseguretats, els conflictes, els records i les relacions i vida social fora de la parella es posen sobre la taula… on no s’hi poden posar els peus.

Dobles parelles és el tercer text que s’estrena de l’actor vila-secà Robert Rodríguez. El primer va ser Resguard Doc (2018), una comèdia d’embolics dialèctics que s’inspirava en l’aclamada Reservoir Dogs, l’opera prima de Quentin Tarantino. L’any 2019 estrenava una peça de microteatre titulada Suïcides, la qual va obtenir el segon premi al I Concurs de Microteatre de Santa Oliva.