Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Doc del mes: Cachada

Cine, Culturals

  • Doc del mes: Cachada
Exhaurides

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Inici: dijous 12 de març 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 12 de març
19:00 h
Finalitzat
La sessió del cicle "El Documental del Mes" prevista per al proper dijous 12 de març a la Sala Josep Brossa ha quedat posposada a... Llegir més

La sessió del cicle "El Documental del Mes" prevista per al proper dijous 12 de març a la Sala Josep Brossa ha quedat posposada a conseqüència de les mesures de prevenció adoptades per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès davant la situació generada pel nou coronavirus SARS-CoV-2. En aquest mateix web s'anunciarà la nova data de projecció del documental previst. Disculpeu les molèsties.


Cachada
Marlén Viñayo. El Salvador (2019). 82 min. VO en castellà, subtitulada en castellà.

El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida.
Després de formar una petita companyia anomenada La Cachada Teatro, accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals, gràcies al qual viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d'aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat encoratjadora.

Entrada gratuïta