Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Doc del mes: Cachada

Culturals

  • Doc del mes: Cachada

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De dijous 26 de novembre 2020, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 26 de nov.
18:00 h
Finalitzat
Cachada. Marlén Viñayo. El Salvador (2019). 82 min. VO en castellà, subtitulada en castellà. El cicle de violència és pervers, però... Llegir més

Cachada. Marlén Viñayo. El Salvador (2019). 82 min. VO en castellà, subtitulada en castellà. 

El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida.

Després de formar una petita companyia anomenada La Cachada Teatro, accepten el repte de crear una obra professional interpretant-se a si mateixes per explicar les seves històries i experiències vitals, gràcies al qual viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. Un procés catàrtic, sincer i alliberador que reflecteix la valentia d'aquestes dones per afrontar el seu passat i els secrets més profunds amb una generositat encoratjadora.


https://docsbarcelona.com/docs-del-mes

Prevenció de la Covid-19: 

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.