Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Doc del mes: Chris the Swiss

Cine, Culturals

  • Doc del mes: Chris the Swiss
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Inici: dijous 6 de febrer 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 6 de febr.
19:00 h
Esdeveniment finalitzat
Chris the SwissAnja Kofmel. Suïssa, Croàcia, Alemanya, Finlàndia (2018). 90 min. VO en anglès, alemany i suís, subtitulada en català.Quan... Llegir més

Chris the Swiss
Anja Kofmel. Suïssa, Croàcia, Alemanya, Finlàndia (2018). 90 min. VO en anglès, alemany i suís, subtitulada en català.

Quan la guerra de Iugoslàvia va esclatar, joves de tot Europa hi van anar a lluitar, entre ells, un periodista suís anomenat Christian Wütenberg. A principis del gener de 1992 van trobar el seu cos sense vida prop de Vukovar (Croàcia) uniformat com un mercenari. De fet, unes setmanes abans en Chris s’havia convertit en membre del PIV (Primer Batalló de Voluntaris Internacionals), un grup paramilitar que s’encarregava de “netejar” la població sèrbia en les àrees frontereres.


La directora Anja Kofmel investiga el perquè de la seva mort i què va portar el seu cosí a la guerra, construint a poc a poc la seva pròpia visió sobre els últims mesos de vida d’en Chris. Aquest retrat dona lloc a un món animat molt personal que ens recrea els últims dies d’un jove periodista que es va perdre en la foscor d’una guerra brutal, com si es tractés d’una mort anunciada.

Entrada gratuïta