Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Doc del mes: Com jo vulgui (as I want)

Cine, Culturals

  • Doc del mes: Com jo vulgui (as I want)
  • Doc del mes: Com jo vulgui (as I want)
  • Doc del mes: Com jo vulgui (as I want)

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala d'Actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De dijous 23 de setembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 23 de set.
18:00 h
Finalitzat
Com jo vulgui (As I want). Samaher Alqadi. Egipte, França, Noruega, Palestina i Alemanya (2020) 88 min. VO en àrab i anglès, subtitulada... Llegir més

Com jo vulgui (As I want). Samaher Alqadi. Egipte, França, Noruega, Palestina i Alemanya (2020) 88 min. VO en àrab i anglès, subtitulada en català.

El moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual, però aquesta irrupció de coratge ve de lluny.

La Primavera Àrab va portar esperança de llibertat i canvis; no obstant, sovint s’oblida que durant la multitudinària protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup. La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. La directora Samaher Alqadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació.

Durant el rodatge, Alqadi es va quedar embarassada i el film reflexiona sobre la maternitat i els límits de la llibertat.

A través d'una narrativa profundament personal, Alqadi explica els records dolorosos de la seva infància per il·lustrar els obstacles als quals s'enfronten moltes noies en les societats àrabs. La valentia d’Alqadi per explorar les arrels de la desigualtat de gènere a l'Orient Mitjà traspassa fronteres i clava un cop de puny al patriarcat amb la càmera convertida en una arma d’autodefensa.

Informació sobre Docs del Mes: https://docsbarcelona.com/docs-del-mes

Recordem que també estarà disponible on line del 24 de setembre al 8 d'octubre (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula. 

Prevenció de la Covid-19: 

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.