Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Doc del mes: Fe i llibertat

Cine, Culturals

  • Doc del mes: Fe i llibertat
  • Doc del mes: Fe i llibertat

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dijous 19 de maig 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 19 de maig
19:00 h
Finalitzat
Títol original: Nun of Your Business. Direcció: Ivana Marinić Kragić. Croàcia (2021) 71 min. VO en serbocroat, subtitulada en català. Què... Llegir més

Títol original: Nun of Your Business. Direcció: Ivana Marinić Kragić. Croàcia (2021) 71 min. VO en serbocroat, subtitulada en català.


Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s’encaixa una crisi d'identitat en una vida devota?

Dues joves monges ens narren en primera persona la seva història d'amor en comú. Viuen en dos convents separats a Croàcia, però els espais que un cop van considerar refugis espirituals resulten més terrenals del que s'esperaven. Desil·lusionades amb l'Església i els abusos dins la institució, plenes de contradiccions i impulsades pel seu amor, prenen la decisió més difícil de la seva vida: abandonar el convent i començar una nova vida juntes.

Un documental intimista que segueix la vida de dues dones que busquen l'equilibri entre la seva orientació sexual i la seva fe per lluitar per una relació que la societat croata i les comunitats religioses no accepten. Una història valenta sobre la recerca de la veritable identitat i la llibertat.

Informació sobre el projecte Docs del Mes: https://docsbarcelona.com/docs-del-mes

Aquest documental també es pot visualitzar online omplint aquest formulari. Les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula.

-

Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta és obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.