DOC DEL MES: Karaoke Paradise

Cine, Culturals

  • DOC DEL MES: Karaoke Paradise
  • DOC DEL MES: Karaoke Paradise
  • DOC DEL MES: Karaoke Paradise

Ciutat: Matadepera

Lloc: Escola de Música Frederic Mompou

De dimarts 13 de desembre 2022, 19:00 h a 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Karaoke ParadiseDirigida per Einari Paakkanen, 2022.75 min.FinlàndiaFinès o finlandèsSubtítols: català i anglèsTemàtica:    Art i cultura   ... Llegir més

Karaoke Paradise
Dirigida per Einari Paakkanen, 2022.

75 min.
Finlàndia
Finès o finlandès
Subtítols: català i anglès

Temàtica:    Art i cultura    Societat    Música

Cares. Llocs. I cançons cantades amb tota l'ànima. Un divertit retrat de la passió finlandesa pels karaokes. Cada personatge d’aquest entranyable documental té una història per compartir. Els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l'humor. Garatges, bars, el saló de casa... tothom és benvingut a participar a la festa dels karaokes finlandesos.

Qui canta els mals espanta. El gèlid paisatge de Finlàndia amaga una passió contagiosa pels karaokes. Garatges, bars, el saló de casa... tothom és benvingut.


DOCS BARCELONA. DOCS DEL MES

Les millors estrenes de cinema documental durant tot l'any! Gaudeix de la programació del Docs del Mes a més de 70 sales de tot l'estat. Segur que n'hi ha alguna a prop teu!

https://docsbarcelona.com/