Doc del mes: Robots, les històries d'amor del futur (Hi, A.I.)

Culturals

  • Doc del mes: Robots, les històries d'amor del futur (Hi, A.I.)

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De dijous 5 de novembre 2020, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Robots, les històries d'amor del futur (Hi, A.I.). Isa Willinger. Alemanya, 2019. 88 minuts. VOS subtitulada en català.Quan Chuck compra... Llegir més

Robots, les històries d'amor del futur (Hi, A.I.). Isa Willinger. Alemanya, 2019. 88 minuts. VOS subtitulada en català.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots són les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a xefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica. “Hi, A.I.” ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.


https://docsbarcelona.com/docs-del-mes

Prevenció de la Covid-19: 

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.