Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Doctor Prats + Metzina

Culturals, Música

  • Doctor Prats + Metzina

Ciutat: Martorell

Lloc: Nau#2 de ca n'Oliveres

Inici: dissabte 18 de maig 2019, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de maig
22:00 h
Finalitzat
22.00 h Metzina: ofereix innumerables històries i aventures musicals explicades des de la cultura del Rock’n’Roll23.00 h Doctor Prats:... Llegir més

22.00 h Metzina: ofereix innumerables històries i aventures musicals explicades des de la cultura del Rock’n’Roll

23.00 h Doctor Prats: Amb només quatre anys els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat i més de 250 concerts arreu del món. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l'ska, el rock, l'electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, Festribal, és un dels més potents del panorama musical.

Entrades anticipades: 8 €, general i 7 €, públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 anys o pensionista.

Entrades a taquilla: 9 €. Venda des d'una hora abans de l'espectacle

Els menors de 16 anys només poden entrar al recinte si van acompanyats del pare, mare o tutor legal i van adequadament identificats. Els pares, mares o tutors legals que acompanyen els menors cal que omplin i lliurin aquest full de responsabilitat el dia del concert.