Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Documental "jazz nights: A confidential Journey" de Hal Masonberg + Concert i Tast

Cine, Música

  • Documental "jazz nights: A confidential Journey" de Hal Masonberg + Concert i Tast
  • Documental "jazz nights: A confidential Journey" de Hal Masonberg + Concert i Tast

Ciutat: Cardedeu

Lloc: Cinema Esbarjo

De dijous 6 d’octubre 2022, 19:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 6 d’oct.
19:30 h
Finalitzat
Els homes i les dones que toquen el jazz sovint s'han trobat a l'avantguarda de la turbulència i el canvi cultural. Es podria dir que... Llegir més

Els homes i les dones que toquen el jazz sovint s'han trobat a l'avantguarda de la turbulència i el canvi cultural. Es podria dir que forma part de l'ADN del propi jazz. Aquesta intersecció transformadora de la música i la societat es s’il.lustra íntimament en el documental JAZZ NIGHTS: A CONFIDENTIAL JOURNEY. JAZZ NIGHTS narra la crònica d'un grup de músics de jazz destacats de Los Angeles que, entre el 2011 i el 2013, es van reunir les nits de cada diumenge a un bar il·legal de canabis amagat al cor de Hollywood, amb accés exclusiu pels socis.


El resultat d’aquestes trobades va ser una exploració total, tant personal com comunitària, del que significa ser un artista, prendre riscs, acceptar el canvi i seguir el que el cor et dicta. La música en directe que es viu a JAZZ NIGHTS és emocionalment estimulant, meditativa, sensual i hipnòtica. Aquestes nits al L.A. Confidential de Los Angeles feien ressò dels bars clandestins de l'era de la Llei Seca als anys vint, així com dels clubs de jazz underground de Harlem, Greenwich Village i el propi Leimert Park de Los Angeles durant els anys cinquanta.


Mitjançant entrevistes fetes en profunditat, aquests músics d'avantguarda exploren les seves vides, influències, històries de fons, educació, inspiracions i afiliacions culturals. El resultat és un tapís evocador de música en directe, pensaments i records. També representa una instantània d'un moment en el temps enmig d'un paisatge americà en constant evolució.


“El meu desig era fer una pel·lícula que es mogués com ho fa la pròpia música de jazz. Els temes s'organitzarien com a cançons individuals en una llista. Cada cançó (cada capítol) tindria el seu propi estat d'ànim, la seva pròpia energia i, com a artista que impulsa la història, voila permetre que totes les diferents peces s'ajuntéssin tant com a peces individuals com en conjunt. Aquestes peces fluirien i interactuarien les unes amb les altres, es recolzarien mútuament mentre la pel·lícula en sí exploraria tots els temes més enllà i després, així com ho fa la música de jazz, tornaria cap a dins.” - Hal Masonberg