Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DOLÇA CATALUNYA - ORQUESTRA DE CAMBRA HARMONIA i ALBERT DEPRIUS

Música

  • DOLÇA CATALUNYA - ORQUESTRA DE CAMBRA HARMONIA i  ALBERT DEPRIUS

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Espai Sant Jordi [Pineda de Mar]

Inici: divendres 11 de setembre 2020, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 11 de set.
20:00 h
Finalitzat
Concert dedicat a la cançó catalana. Amb obres de Toldrà, Mompou, Morera interpretades i dirigides pel tenor i director Albert Deprius.... Llegir més

Concert dedicat a la cançó catalana. Amb obres de Toldrà, Mompou, Morera interpretades i dirigides pel tenor i director Albert Deprius. Destacar l’obra d’Eduard Toldrà “Vistes al Mar” inspirada en la poesia La Ginesta de Joan Maragall. Podrem escoltar també algunes de les cançons de carrer d’Enric Morera, com també cançons d’Eduard Toldrà com Romanç de Santa Llúcia i Cançó de Comiat, el madrigal sobre el tema El Cant dels Ocells de Montsalvatge i acabant el concert amb l’emotiu Emigrant d’Amadeu Vives, que les primera frase del poema dona nom al concert “Dolça Catalunya, Pàtria del meu cor, quan de tu s’allunya d’enyorança es mor”.

Amb una formació reduïda de cambra, esperem que gaudiu d’un recital amb aquests tresors de la nostra música.