Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DUO MASSINI-CONSTANTINO Danses i música d'origen mediterrani

Concerts, Música

  • DUO MASSINI-CONSTANTINO Danses i música d'origen mediterrani

Ciutat: Girona

Lloc: Casa de Cultura

De dijous 1 de setembre 2022, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 1 de set.
20:00 h
Finalitzat
El duo, procedent de Massa, a la Toscana, ens ofereix diferents danses amb orígens mediterranis de compositors tant diferents com Giuliani... Llegir més

El duo, procedent de Massa, a la Toscana, ens ofereix diferents danses amb orígens mediterranis de compositors tant diferents com Giuliani o Piazzola. Com a duo han realitzats infinitat de concerts, enregistraments per a ràdio i TV a diversos països d’Europa. Han estrenat obres de Oliviero Lacagnina, Ugo Tonarelli i Claudio Vaira. Gràcies a la seva passió per Piazzola el duo ha realitzat transcripcions per a dues guitarres de moltes pàgines de les seves composicions originals per a diferents instruments i sempre posen obres del gran compositor argentí als seus recitals.

Actualment compaginen la seva activitat concertística amb la docència a l’escola de música de Massa i a seminaris d’estiu. Toquen guitarres del luthier de Florència Andrea Tacchi, amb cordes Dogal.