Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EDOARDO PIERI Viatge a traves de la guitarra

Concerts, Música

  • EDOARDO PIERI Viatge a traves de la guitarra

Ciutat: L' Escala

Lloc: Alfolí de la Sal

Inici: dijous 12 d’agost 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 12 d’ag.
20:00 h
Finalitzat
Un viatge en el temps, guiat per les obres mestres més importants escrites per a les sis cordes. Amb aquest programa, Edoardo Pieri... Llegir més

Un viatge en el temps, guiat per les obres mestres més importants escrites per a les sis cordes. Amb aquest programa, Edoardo Pieri vol agafar a l’oient de la mà i guiar-lo a descobrir la seva pròpia poètica. Una poètica íntima i personal, que només pot partir de la Toscana de Castelnuovo-Tedesco, la terra natal del mateix intèrpret, per viatjar –aleshores– entre Brasil, Cuba, Espanya i Catalunya. Cada obra del programa té una història per explicar des de diferents punts de vista: la del compositor, que se’ns presenta a través de la interpretació de la peça específica, i la de l’intèrpret, que va construir aquest excurs no per casualitat, escollint detingudament les obres mestres que es representaran entre els records més agradables de 26 anys de carrera. Un programa que permetrà al públic conèixer a fons qui se li presentarà.


WEB ARTISTA