Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Efímera: El Gegant del Pi amb Pau Vinyals

Altres, Teatre

  • Efímera: El Gegant del Pi amb Pau Vinyals
  • Efímera: El Gegant del Pi amb Pau Vinyals
  • Efímera: El Gegant del Pi amb Pau Vinyals

Ciutat: Santa Perpètua de Mogoda

Lloc: El Vapor (Sala Telers)

Inici: dissabte 21 d’octubre 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 21 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Llegir més

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

En Pau és un home de 33 anys, l’edat de Crist. S’acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç amb la seva feina i la Judit. S’estimen, es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col·loquen al seu lloc: un cartell de Tortell Poltrona, un electrocardiograma, fotos, fotos de família feliç; un dinar de Nadal, Setmana Santa, un salt a la piscina… recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

El gegant del Pi és una monòleg escrit per un actor, Pau Vinyals, i en aquest cas interpretat pel mateix autor.


No recomanat per menors de 16 anys