Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Efímera: Herència amb Cia Industrial Teatrera

Familiar, Teatre

  • Efímera: Herència amb Cia Industrial Teatrera
  • Efímera: Herència amb Cia Industrial Teatrera
  • Efímera: Herència amb Cia Industrial Teatrera

Ciutat: Santa Perpètua de Mogoda

Lloc: El Vapor (Sala Telers)

Inici: diumenge 12 de març 2023, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de març
12:00 h
Finalitzat
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Llegir més

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

Dos personatges dins d’un abocador… un viatge tendre i divertit per transformar la nostra Herència. I tú, ¿quina herència vols deixar?

Herència és un espectacle, sense text, que convida a la reflexió sobre el món en el que vivim i que volem deixar.

De teatre de carrer i de Clown i, com a tal, de circ! Creat per representar-se, de nit o al capvespre, en places, parcs, espais no convencionals o entorns màgics, i adaptable a espais tancats.

Rodó, amb el públic en Circular, espectador i alhora protagonista. Per tots els públics!