Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL BLUES D'ELLES a l'Altaveu en Família

Concerts, Familiar

  • EL BLUES D'ELLES a l'Altaveu en Família

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Jardins de l'Ateneu Santboià

De diumenge 12 de setembre 2021, 12:15 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de set.
12:15 h
Finalitzat
organitzat pel Col.lectiu Karxofarock i Les MusesConcert Sobre la història i recorregut del Blues des d’un punt de vista femení. La... Llegir més

organitzat pel Col.lectiu Karxofarock i Les MusesConcert

Sobre la història i recorregut del Blues des d’un punt de vista femení. La Queralt Albinyana i el seu trio ens ofereix un repertori on farà un recorregut per les dones més influents del Blues amb el seu trio.

Espectacle destinat a públic familiar.  

* No cal reserva seient per aquells infants, que hagin de seure sobre la mare/pare/tutor o vagin en cotxet o cadireta.

  • Escenari Jardins de l’Ateneu Santboià
  • Accés al recinte per Carrer Agramunt, 13. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 12.00h
  • Inici actuació: 12.15h
  • Fi de l'actuació: 13.30h

* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra.

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/