Finalitzat

El bon policia, amb Ricard Farré i Arnau Puig

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De 25-03-2023 20:30 a 25-03-2023 21:40

Categories: Teatre

Una comèdia de Santiago Rusiñol per lluir “el cuerpo”! El bon policia és una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena... Llegir més

Una comèdia de Santiago Rusiñol per lluir “el cuerpo”!

El bon policia és una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena l’any 1905 va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època.

118 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

En un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

L’obra té com a rerefons el malestar que caracteritza les societats “avançades”. Denuncia la manipulació del llenguatge i de la realitat exercida pel poder, especialment a través del seus mecanismes repressius i legitimats per l’Estat.

En aquesta nova versió de “l’humorada còmica” hi ha la voluntat de mantenir la bellesa del llenguatge popular i la parla del carrer: jocs de paraules, acudits i canvis de sentit.


Durada aproximada: 70 minuts.

Edats recomanades: a partir de 12 anys.

Entrades des de 5 € i fins a 13 €.


SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pogueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

L'espectacle dura aproximadament 90 minuts. Vista l'hora de l'espectacle (20.30 h), podeu portar alguna cosa per menjar (entrepà o carmanyola freda...) per tal que els vostres infants surtin sopats.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h). Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.


Les inscripcions estan tancades.