Finalitzat

EL BON POLICIA

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Carrer del Racó, 8

De 26-11-2022 21:00 a 26-11-2022 22:30

Categories: Teatre

EL BON POLICIA [teatre]   de Santiago Rusiñol, dramatúrgia Ricard Ferré i Arnau Puig +informació a www.elcentru.comDURADA: 1 hora... Llegir més

EL BON POLICIA [teatre]   

de Santiago Rusiñol, dramatúrgia Ricard Ferré i Arnau Puig 


+informació a www.elcentru.com


DURADA: 1 hora i 10 minuts

LLENGUA: català

Recomanat a partir de 12 anys 


SINOPSIS 

El bon policia és una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena l’any 1905 va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època.

115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia. En un un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

L’obra té com a rerefons el malestar que caracteritza les societats “avançades”. Denuncia la manipulació del llenguatge i de la realitat exercida pel poder, especialment a través del seus mecanismes repressius i legitimats per l’Estat.

En aquesta nova versió de “l’humorada còmica” hi ha la voluntat de mantenir la bellesa del llenguatge popular i la parla del carrer: jocs de paraules, acudits i canvis de sentit.

Una humorada còmica per lluir “el cuerpo”!



FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Ricard Farré i Arnau Puig

Autor: Santiago Rusiñol


Les inscripcions estan tancades.