Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL BON POLICIA - El Maldà

Teatre

  • EL BON POLICIA - El Maldà
  • EL BON POLICIA - El Maldà
  • EL BON POLICIA - El Maldà

Ciutat: Siurana

Lloc: Siurana - Pista de Bàsquet

Inici: dijous 14 de juliol 2022, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 14 de jul.
22:00 h
Finalitzat
El bon policia és una comèdia d’embolics on, per mirar de sobreviure, dos bons jans es veuen abocats a situacions hilarants posant... Llegir més

El bon policia és una comèdia d’embolics on, per mirar de sobreviure, dos bons jans es veuen abocats a situacions hilarants posant en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia. 

En Josep, un personatge innocent i mancat de prejudicis accepta una feina de policia per mantenir la seva particular família formada pel seu fill i el seu bon amic Anton. El personatge s’enfronta a còmiques circumstàncies per defensar el seu nou ofici (desballestar una timba de joc, detenir un activista social, empaitar un delinqüent perillós…) però el seu bon caràcter i la seva bona fe li impedeixen complir amb les ordres del seu cap.

Per tal d’aconseguir conservar la feina, en Josep i el seu amic Anton maquinen un complot: fer passar l’Anton per un delinqüent “perillosíssim” detingut amb gran habilitat per en Josep. D’aquesta manera, confien salvar el seu honor professional i cobrar una bona retribució, però cal recordar que, com diuen, “en una comissaria se sap com s’entra però mai com se’n surt”. 


És una coproducció d’El Maldà i les Decennals de Valls.- - - 

20h Obertura portes + Zona Bistrovan

22h Comença l'espectacle 

Més informació a la web del festival