Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El col·leccionista de crims i L'efecte Papallona

Teatre

  • El col·leccionista de crims i L'efecte Papallona
  • El col·leccionista de crims i L'efecte Papallona

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - Sala Josep Brossa

De dissabte 1 de juny 2019, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 de juny
18:00 h
Finalitzat
Hem preparat doble programació teatral pel dissabte 1 de juny. "El col·leccionista de crims" del grup T2 dels dimecres. És una obra... Llegir més

Hem preparat doble programació teatral pel dissabte 1 de juny.

"El col·leccionista de crims" del grup T2 dels dimecres. És una obra de Paco Telèfon adaptada per Sergi Amat.

"De petit col·leccionava cromos i botons, més tard em vaig aficionar a reunir llaunes buides de cervesa i sobrets de sucre de totes les cafeteries on prenia cafè. Més tard van ser segells i monedes, fins que vaig comprendre que col·leccionar segells era un pèrdua avorridíssima de temps. Aleshores vaig prendre la decisió que la meva col·lecció d'assassinats seria tan original com cap altra”.


"L'efecte Papallona" del grup Teatre Jove. Tornen després de l'exitosa estrena i del pas per Pessics.

La vida està plena de moments per morir, al cap i a la fi la mort és inevitable; però les circumstàncies i els petits actes de cada persona poden fer que arribi més tard. L'efecte papallona, una petita variació en la voluntat d'un home, pot produir un gran canvi. Aquesta obra ens mostra com les persones som capaces d'evitar la nostra pròpia mort i la de molts altres només amb una petita modificació del nostre comportament.