Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL COR CANTA: CRESCENDO

Concerts, Música

  • EL COR CANTA: CRESCENDO
  • EL COR CANTA: CRESCENDO
  • EL COR CANTA: CRESCENDO

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal

De divendres 4 de març 2022, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 4 de març
20:30 h
Finalitzat
Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre... Llegir més

Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre públic a l'auditori.

Una vivència empoderadora que emergeix de les experiències que vivim en els intensos mesos d'assaig i que esdevé tot un procés d'aprenentatge i una gran oportunitat de compartir, ser solidari i perseverar en els somnis personals i col·lectius.

REPERTORI
En aquest concert us presentem dues estrenes mundials: la "simfonia per a cordes número 8" de William Herschel, músic i astrònom que va passar a la història com a descobridor del planeta Urà, en el 1781 i la "La Lluna" de Ian Shaw, obra basada en el poema de Jacint Verdaguer i guanyadora del segon Concurs Internacional El Cor Canta de composició d'obres per a Cor i Orquestra, i culminarà amb un clam per la pau amb l'obra de Salvador Brotons, "Missa per la Pau" encarregada expressament per a nosaltres.

INTÈRPRETS
Orquestra de Cambra de Terrassa OCT48
Irene Mas, soprano
Elisenda Carrasco, Eva Martinez i Jordi Lluch, direcció