Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL DIABLO COJUELO

Teatre

  • EL DIABLO COJUELO
  • EL DIABLO COJUELO
  • EL DIABLO COJUELO

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De dissabte 28 de gener 2023, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
CIA. COMPAÑÍA NACIONAL DE TEATRO CLÁSICO I RHUM  AND CIA.CIRC/ TEATRECATALÀ I CASTELLÀTOTS ELS PÚBLICSSINOPSI: Els pallassos de Rhum... Llegir més

CIA. COMPAÑÍA NACIONAL DE TEATRO CLÁSICO I RHUM  AND CIA.

CIRC/ TEATRE

CATALÀ I CASTELLÀ

TOTS ELS PÚBLICS


SINOPSI:

Els pallassos de Rhum els encarreguen fer un clàssic i s’ho prenen com una gran ocasió. No volen que els seus nets es diguin “El meu avi va començar pallasso i d’allà no va passar”. Volen que es diguin: “El meu avui va començar pallasso, però es va esforçar i va acabar fent clàssics, que són la cultura, la dignitat i el futur”. Escullen –perquè no hi havia un altre a la llibreria- El diablo cojuelo de Luis Vélez de Guevara, subtitulat Novela de la otra vida traducida a esta. Així és com comença a enredar-se –o, més aviat, a renyir- dues trames: la de la boja obra de Vélez –tractada amb molt respecte i amb alguna llibertat- i la d’una companyia sempre a punt de fracassar – a l’estil pallasso- en el seu esforç per portar-la a escena.

I així és com personatges del segle XVII i pallassos del XXI aixequen teulades i viatgen per les terres i els aires d’una Espanya esperpèntica.

Una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico i Velvet Events.


Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tiana i el Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.


FITXA ARTÍSTICA:

Basat en l’obra de Luis Vélez de Guevara

Dramatúrgia: Juan Mayorga

Direcció: Ester Nadal

Repartiment: Jordi Martinez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Piero Steiner i Xavi Lozano