Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL DIABLO COJUELO

Teatre

  • EL DIABLO COJUELO
  • EL DIABLO COJUELO

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 15 d’octubre 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
Als pallassos de Rhum els encarreguen fer un clàssic i s’ho prenen com una gran ocasió. No volen que els seus nets els diguin “El meu... Llegir més

Als pallassos de Rhum els encarreguen fer un clàssic i s’ho prenen com una gran ocasió. No volen que els seus nets els diguin “El meu avi va començar pallasso i d’aquí no va passar”. Volen que es diguin: “El meu avi va començar pallasso, però es va esforçar i va acabar fent clàssics, que són la cultura, la dignitat i el futur”. Trien -perquè no n’hi havia un altre a la llibreria- ‘El diablo cojuelo’ de Luis Vélez de Guevara, subtitulat ‘Novela de la otra vida traducida a esta’. Així és com comencen a embullar-se -o, més aviat, a renyir- dues trames: la de la boja obra de Vélez -tractada amb molt de respecte i amb alguna llibertat- i la d’una companyia sempre a punt de fracassar -el pallasso- en la seva obstinació per portar-la a escena. Una comèdia bogíssima. O coixa.

90 minuts
CASTELLÀ
Companyia: Rhum & Cia
Autoria: A partir de la novel·la de Luis Vélez de Guevara
Adaptació: Juan Mayorga Direcció: Ester Nadal
Interpretació: Joan Arqué, Roger Julià, Xavi Lozano, Jordi Martinez, Mauro Paganini i Piero Steiner

Sala Gran
Anticipada 16€ / Taquilla 18€