Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL FUTUR

Teatre

  • EL FUTUR
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Escenari del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: dissabte 9 de novembre 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 9 de nov.
20:00 h
Esdeveniment finalitzat
La noia coneix l’home estranger. Podria no haver passat, però passa. L’home estranger fuig del seu passat. La noia fuig del seu futur.... Llegir més

La noia coneix l’home estranger. Podria no haver passat, però passa. L’home estranger fuig del seu passat. La noia fuig del seu futur. L’home estranger vol anar a Estocolm per trobar-se amb algú, però hi ha problemes. De burocràcia. I de fronteres. La noia s’acaba de treure el carnet de conduir i vol fer alguna cosa perquè el seu pare s’enfadi de veritat. I justament fa tres dies que el pare de la noia s’ha comprat un cotxe nou.

Tota aquesta història podria no haver passat, però passa. Ha passat. Passarà. El futur és aquella cosa que quan arriba, deixa d’existir. Es pot fugir d’allò que encara no existeix?


Autora i directora: Helena Tornero
Amb: Ester Cort, Júlia Genís, David Menéndez i David Vert
Una producció del Teatre Nacional de Catalunya


100 minuts
Català
Anticipada 15€ / Taquilla 17€ / PREU JOVE: 10€
Espectacle muntat dalt l'escenari de manera única.
Inclòs dins l'abonament de TEATRE i dins l'abonament de TOT
Espectacle amb etiqueta GPS i Teatres en Xarxa

Sopar per a joves d'esperit al hall del TA un cop s'acabi el futur. Preu 10€. Compra'l a la web de TA. Aforament reduït.