Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL GALLARDO ESPAÑOL

Teatre

  • EL GALLARDO ESPAÑOL
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 16 de febrer 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 16 de febr.
19:00 h
Esdeveniment finalitzat
El nou espectacle d'en PeyuEn Peyu s'ha decantat pel camí fácil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en... Llegir més

El nou espectacle d'en Peyu

En Peyu s'ha decantat pel camí fácil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l'escenari de l'etern conflicte entre moros i cristians serveix d'excusa per explicar una història d'amor prohibit.
Però en realitat el nou espectacle és molt més que això, perquè parlarem de la vida, i de Catalunya i de les trucades de la mare i les extraescolars dels fills. Amb humor, agilitat, destresa còmica i tot l'estil Peyu.

I qui no entengui l'espectacle (que pot passar) o estigui encuriosit per aclarir com s'ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Interpretació:
Peyu
Direcció:
Joan Roura
Ajudant de direcció:
Albert Sayós
Guió:
Peyu i Joan Roura

SALA GRAN / Durada 90 minuts / Anticipada 15€ / Taquilla 17€