Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL GEGANT DE PI - Cassandra Projectes Artístics

Culturals, Teatre

  • EL GEGANT DE PI - Cassandra Projectes Artístics

Ciutat: Agramunt

Lloc: Teatre Casal Agramuntí

De dissabte 11 de març 2023, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
En Pau és un home de 33 anys, l'edat de Crist. S'acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç... Llegir més

En Pau és un home de 33 anys, l'edat de Crist. S'acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona. És feliç amb la seva feina i la Judit. S'estimen, es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col·loquen al seu lloc: un cartell del Tortell Poltrona, un eletrocardiograma, fotos, fotos de família feliç; un dinar de Nadal, Setmana Santa, un salt a la piscina... recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

El gegant del Pi és un monòleg escrit i dirigit per Pau Vinyals, una autoficció que parla s'obre l'herència rebuda, d'un intent per encarar la construcció d'una llar. Què ha fet la meva família per defensar les seves propietats? De què seríem capaços per defensar casa nostra? Què faríem per salvar un fill?