Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL gran quadern

Concerts, Música

  • EL gran quadern
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Terrassa

Lloc: Passatge Ernest Lluch, 1

De diumenge 24 de maig 2020, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 24 de maig
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
EL GRAN QUADERN Novel·la d’Agota Kristof Música d’Alexander Litvinovsky OCT48, Quim Térmens: concertino – director Direcció escènica... Llegir més

EL GRAN QUADERN

Novel·la d’Agota Kristof

Música d’Alexander Litvinovsky
OCT48, Quim Térmens: concertino – director

Direcció escènica i adaptació teatral: Pep Pla

Narradora: Rosa Cadafalch

Ilustracions: Gerard Pla

Idea original: Orquestra de Cambra Terrassa 48


La segona guerra mundial esclata i una mare es veu forçada a deixar els seus dos fills bessons, Claus i Lucas, sota la custòdia de la seva àvia, una vella solitària, bruta, alcohòlica i plena d’una gran maldat i crueltat cap a ells. I per deixar-ne testimoni van anotant en uns quaderns escolars tots els fets que els comporta aquesta supervivència.

En aquest concert us proposem una adaptació lliure de la trilogia de Claus i Lucas escrita per l’hongaresa Agota Kristof. Una proposta sota la direcció escènica i adaptació del text realitzada per Pep Pla juntament amb la música del músic bielorús Alexander Litvinovsky, on cada moviment de l’obra reflecteix passatges d’aquest monument literari d’Agota Kristov: El Gran Quadern.


Preu: 12€