Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El llegat del Tete - 32è Festival L'Hora del Jazz

Música

  • El llegat del Tete - 32è Festival L'Hora del Jazz

Ciutat: Barcelona

Lloc: Auditori ONCE, Barcelona

De dijous 20 d’octubre 2022, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Vicenç “Tete” Montoliu Massana, músic superdotat, va ser durant dècades el jazzman més destacat d’Europa i el seu nom va entrar a la... Llegir més

Vicenç “Tete” Montoliu Massana, músic superdotat, va ser durant dècades el jazzman més destacat d’Europa i el seu nom va entrar a la llista dels més importants del món. A més, visqué contemporàniament les aportacions de John Coltrane, Miles Davis, Sonny Rollins i tants d’altres.

Al voltant d’una taula rodona els biògrafs i persones properes a la figura i al música del Tete Montoliu analitzaran i presentaran els trets imprescindibles per situar la seva obra en les diverses èpoques que va viure, creant un estil propi, i per entendre el llegat de l’artista més internacional del Jazz de l’escena catalana.

Manel Camp, Ignasi Terraza i Xavi Torres, pianistes de tres generacions del jazz català, improvitzaran sobre els temes inoblidables de Tete Montoliu.

El col·lectiu The Changes presenta un programa únic i irrepetible per l'ocasió, arranjaments originals per a grup gran dels temes més representatius de Tete Montoliu. "Jo Vull Que M'acariciis", "Tootie's Tempo" i alguns dels standards que més van caracteritzar el seu repertori.

____________________________________________________________

"El llegat del Tete" és un acte organitzat per l'AMJM en homenatge al seu president honorífic en el 25è aniversari de la seva mort.

Col·labora: ONCE.

Taula rodona: Ot Odreig, Núria Montoliu, Lluc Casares i Nono Fernández. Pau Bombardó (moderador).

Actuacions: The Changes, Ignasi Terraza, Manel Camp i Xavi Torres.