Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El meu primer Festival

Cine

  • El meu primer Festival

Ciutat: Figueres

Lloc: La Cate - Sala del Teatre

De diumenge 17 de novembre 2019, 12:00 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de nov.
12:00 h
Finalitzat
Diumenge 17 de novembreEL MEU PRIMER FESTIVAL Dues sessions:MATCH D’ANIMACIÓ + 4: A les 12hMATCH D’ANIMACIÓ + 7: A les 18hPreu: 6€... Llegir més

Diumenge 17 de novembre

EL MEU PRIMER FESTIVAL

 

Dues sessions:

MATCH D’ANIMACIÓ + 4: A les 12h

MATCH D’ANIMACIÓ + 7: A les 18h

Preu: 6€ · Socis de La Cate, 4€

Venda d’entrades a: www.lacate.cat o a la taquilla de La Cate
Sala d’Espectacles

 

 

Informació:

El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. Amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític.

 

Des de ja fa uns anys que el Meu Primer Festival té una repercussió fora de la ciutat de Barcelona, i amplia les seves sessions a diferents municipis del territori català i més enllà. Amb la col·laboració dels seus ajuntaments, cineclubs, sales de cinema i altres entitats culturals que fan possible que el festival arribi a moltes més localitats.

 

Les sessions que giren són les que formen part de la “Competició Internacional”, de manera que totes les votacions del públic sumen a l’hora d’atorgar els premis guanyadors.