Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El meu primer festival

Cine

Entràpolis
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Figueres

Lloc: La Cate - Sala del Teatre

De diumenge 18 de novembre 2018, 12:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 de nov.
12:00 h
Esdeveniment finalitzat
El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió... Llegir més

El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. Amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític.

 

Des de ja fa uns anys que el Meu Primer Festival té una repercussió fora de la ciutat de Barcelona, i amplia les seves sessions a diferents municipis del territori català i més enllà. Amb la col·laboració dels seus ajuntaments, cineclubs, sales de cinema i altres entitats culturals que fan possible que el festival arribi a moltes més localitats.

 

Les sessions que giren són les que formen part de la “Competició Internacional”, de manera que totes les votacions del públic sumen a l’hora d’atorgar els premis guanyadors.