Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL MISANTROP - A causa d'una situació imprevista que a se'ns ha notificat ara mateix (malaltia molt greu) la representació d'aquesta obra ha estat anul·lada.

Teatre

  • EL MISANTROP  - A causa d'una situació imprevista que a se'ns ha notificat ara mateix (malaltia molt greu) la representació d'aquesta obra ha estat anul·lada.

Ciutat: Reus

Lloc: Sala Santa Llúcia

De dissabte 10 de setembre 2022, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 de set.
20:00 h
Finalitzat
PREESTRENA D'EL MISANTROP DE MOLIÈRE AMB TRADUCCIÓ INÈDITA DE BONAVENTURA VALLESPINOSA La Companyia del Vers Retrobat, establerta a... Llegir més

PREESTRENA D'EL MISANTROP DE MOLIÈRE

AMB TRADUCCIÓ INÈDITA DE

BONAVENTURA VALLESPINOSA

La Companyia del Vers Retrobat, establerta a Barcelona i especialitzada en muntatges de grans peces dramàtiques de teatre en vers farà, el pròxim dia 10 de setembre, un assaig obert amb públic del que és el seu darrer espectacle: El Misantrop de Molière.

L'obra es representarà a l'Auditori-Teatre Sala Santa Llúcia de Reus, una setmana abans de la seva estrena a la Sala Dau al Sec de Barcelona.

La companyia ha fet coincidir l'estrena d'El Misantrop amb la celebració del 400è aniversari del naixement (1622) del cèlebre autor dramàtic francès.

La traducció catalana que han fet servir per aquesta ocasió ha estat una traducció inèdita del doctor Bonaventura Vallespinosa.

Traduïda al català en alexandrins aparellats, tot respectant l'estructura de l'original francès.

EL MISANTROP (1666) Comèdia en 5 actes i en vers, original de Molière. Traducció de Bonaventura Vallespinosa (1968)

Pere Sagristà-Ollé, artífex i director d'escena de la Companyia del Vers Retrobat.

SINOPSI

Alcest odia la humanitat sencera tot denunciant-ne constantment la seva hipocresia, covardia i compromís. Però, ai las, estima Celimena, una jove vídua coqueta i calumniosa. És estimat per Arsínoe, la beata; i per Elianta, la sincera…