Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El misteri de l'assassinat

Teatre

  • El misteri de l'assassinat

Ciutat: Barcelona

Lloc: Carrer de Santa Magdalena, 12

De divendres 26 de novembre 2021, 21:00 h a diumenge 28 de novembre 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 26 de nov.
21:00 h
Finalitzat
ds. 27 de nov.
21:00 h
Finalitzat
dg. 28 de nov.
18:00 h
Finalitzat
De ben segur tots els grups de teatre han experimentat els horrors del que pot anar malament en una representació, i les senyores del... Llegir més

De ben segur tots els grups de teatre han experimentat els horrors del que pot anar malament en una representació, i les senyores del Grup de Teatre de l'Associació de Veïnes Emprenedores de la Plaça Trilla no en són una excepció; possiblement tot el que no hauria de passar, passa. Avui, el Grup de Teatre de I'Associació de Veïnes Emprenedores de la Plaça Trilla, encapçalat per la seva presidenta, la senyora Milagros Reus, tenen el plaer de presentar el seu ambiciós espectacle nocturn basat en I'enginyosa novel·la policíaca "Assassinat a can Escac i Mat". I perquè el públic no s'avorreixi han preparat un passi de modes i un concurs del misteri de l'assassinat (amb premi).

Benvinguts i benvingudes!