Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El monstre de colors

Culturals, Familiar, Teatre

  • El monstre de colors
  • El monstre de colors
  • El monstre de colors

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic de Badalona

Inici: diumenge 6 de març 2022, 12:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 6 de març
10:00 h
Finalitzat
12:00 h
Finalitzat
Arriba al teatre d'El Círcol de Badalona l'adaptació teatral del conte d'Anna Llenas, de la mà de Transeduca."El Monstre de Colors... Llegir més

Arriba al teatre d'El Círcol de Badalona l'adaptació teatral del conte d'Anna Llenas, de la mà de Transeduca.

"El Monstre de Colors no sap què li passa. S'ha fet un garbuix d'emocions i ara li toca desfer l'embolic. Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions."

No deixis escapar aquesta oportunitat!!

  • Edat recomanada: infants de 2 a 7 anys
  • Si es compra l'entrada amb el descompte per a SÒCIES/IS d'El Círcol, es demanarà el carnet a la porta
  • Fins a 3 anys poden seure a la falda sense entrada. 
  • Si sou un grup de més de 20 persones, poseu-vos en contacte amb nosaltres a [email protected] per aplicar-vos descompte de grups.


El Teatre d’El Círcol s’adaptarà a les mesures de prevenció que PROCICAT implanti en els equipaments teatrals en tot moment. 

Actualment, l'aforament per aquest espectacle està limitat al 70 per cent, tal i com indica PROCICAT. En cas que PROCICAT anuncïi ampliacions en les restriccions d’aforament, es contactarà amb tots els assistents i es donarà prioritat a les entrades comprades per ordre de data (tot facilitant solucions també a les entrades comprades més tard).