Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NIÑO DE ELCHE

Concerts, Música

  • NIÑO DE ELCHE
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Terrassa

Lloc: Passatge Ernest Lluch, 1

De divendres 14 de febrer 2020, 21:30 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 14 de febr.
21:30 h
Esdeveniment finalitzat
NIÑO DE ELCHE Rupturista inclassificable, canta perquè vol, el que vol i com vol perquè en sap i perquè que pot. El flamenc del... Llegir més

NIÑO DE ELCHE

Rupturista inclassificable, canta perquè vol, el que vol i com vol perquè en sap i perquè que pot. El flamenc del passat va crear al NIÑO DE ELCHE, aficionat «jondo» que crea avui, tal vegada,el flamenc del futur. Artista multidisciplinar, deixa la porta oberta perquè l’art, la polèmica, el cant, la crítica, la reflexió i el joc entrin i surtin.Acaba de publicar el seu nou disc Colombiana, produït per Eblis Alvarez (Meridian Brothers) que presenta amb una proposta escènica impactant i una rítmica nova en el seu imaginari. En paraules del seu col.laborador, Pedro G. Romero «todo el flamenco es un cante de ida y vuelta. No solo guajiras o milongas, también la «soleá» i la «seguiriya», « Romances», «cabales», «peteneras» i pregons en l’ampli Carib afro-andalús. I el fandango, per suposat. Aquest viatge és el mateix que van fer el sucre, el cafè, el cacau, el ron de canya i també la cocaïna, la ayahuasca o el LSD. Aquest viatge, es va anar interrompent, entre 1810 i 1898 es va desaccelerar aquesta relació i va sorgir el flamenc, tal com el coneixem avui en dia. En el seu nou treball, el que fa el NIÑO DE ELCHE és intentar donar continuïtat a aquesta relació tant fluida , tant fructífera, tant emergent. No es tracta d’arqueologia aquesta vegada, és més bé un disc d’anticipació. S’intueix aquí el flamenc vinent.