Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL OLIVO - projecció i cine-fòrum

Cine

  • EL OLIVO - projecció i cine-fòrum
  • EL OLIVO - projecció i cine-fòrum

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: dijous 7 de març 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 7 de març
20:00 h
Finalitzat
Dirigida per Icíar Bollaín i interpretada per Anna Castillo, Javier Gutiérrez, Pep Ambròs. Durada: 100 minuts. Goya a la millor actriu... Llegir més

Dirigida per Icíar Bollaín i interpretada per Anna Castillo, Javier Gutiérrez, Pep Ambròs.
Durada: 100 minuts. Goya a la millor actriu revelació (Anna Castillo).

 

Sinopsi: L'Alma té 20 anys i treballa en una granja de pollastres en un poble de Castelló. El seu avi és la persona que més li importa al món. Quan deixa de menjar, l'Alma s'obsessiona amb recuperar l'olivera mil·lenària que la família va vendre contra la seva voluntat fa 12 anys. Sense un pla ni diners, l'Alma embarca amics i coneguts a l'empresa de portar de tornada a la masia familiar la monumental olivera, replantada en algun lloc d'Europa.

 

La projecció de El Olivo continuarà amb un cinefòrum per parlar de les temàtiques de la pel·lícula i de la creació cinematogràfica i dels handicaps de ser dona i directora de cinema.  

 

Activitat inclosa dins la Setmana de la Dona Creadora de Llinars del Vallès

#sócdonacreadora #sócdonaifaigcinema #sócdonaipenso