Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El pa de la guerra

Cine

  • El pa de la guerra
  • El pa de la guerra

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: dimarts 23 de novembre 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 23 de nov.
19:30 h
Finalitzat
Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula El pa de la guerra de Nora Twomey. Presentació... Llegir més

Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula El pa de la guerra de Nora Twomey.

Presentació i col·loqui per Zita Bartolomé, Pedagoga - Màster en Diversitat Religiosa per la UdGr.

La Parvana és una nena afganesa que viu a Kabul sota el règim talibà. El seu pare és detingut injustament i la seva família es queda sense recursos per tirar endavant. Les dones tenen prohibit guanyar diners, i la Parvana, com milers de noies afganeses, es veu obligada a fer-se passar per un noi per tal d’ajudar la seva família (se les anomena bachaposh: ‘vestida de noi’). El film és una adaptació de la novel·la de l’escriptora i activista Deborah Ellis, que denuncia la barbàrie a què viuen sotmeses les nenes afganeses. Ens parla dels drets de les dones però també de la solidaritat i dels vincles que es creen quan el mal s’imposa.