Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL REI LEAR

Teatre

  • EL REI LEAR
  • EL REI LEAR
  • EL REI LEAR
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: dissabte 19 d’octubre 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 d’oct.
20:00 h
Esdeveniment finalitzat
Amb Atalaya Teatro, la companyia més premiada d'Espanya!Estem davant d'un text universal en el temps i en l'espai. Les passions i els... Llegir més

Amb Atalaya Teatro, la companyia més premiada d'Espanya!

Estem davant d'un text universal en el temps i en l'espai. Les passions i els instints humans no han canviat en els últims 4.000 anys i el Rei Lear de Shakespeare n’és un exemple ben clar. Aquesta versió d’Atalaia Teatro és única: més de 20 actors, una actriu imparable en el rol de Lear i una proposta escènica rica i complexa, coral i potent.

Atalaia Teatro va rebre el Premi Nacional de Teatre 2018 del Ministeri de Cultura i al llarg dels seus més de trenta anys de trajectòria ha recorregut prop de mig miler de ciutats de trenta-nou països dels sis continents, ha participat en més de 150 festivals internacionals i ha obtingut més de quaranta premis.

Un Rei Lear que no et pots perdre!


120 minuts
Castellà
Anticipada 15€ / Taquilla 17€
Espectacle inclòs a l'abonament de TEATRE i a l'abonament de TOT

Sopar Shakespeare al hall del TA un cop acabat l'espectacle. Preu 12€. Compra'l a la web del TA. Aforaments molt reduits.