MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

EL SECRET DE LA LLOLL

Culturals, Teatre

  • EL SECRET DE LA LLOLL
  • EL SECRET DE LA LLOLL
  • EL SECRET DE LA LLOLL

Ciutat: Montmeló

Lloc: Carrer Folch i Torras, 2 , 08160 Montmeló

De divendres 26 octubre 2018, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
EL SECRET DE LA LLOLL Idea, guió i direcció de Lloll Bertran Amb Lloll Bertran Al piano: Ariadna Cabiró / Isaac... Llegir més

EL SECRET DE LA LLOLL 

Idea, guió i direcció de Lloll Bertran 

Amb Lloll Bertran 

Al piano: Ariadna Cabiró / Isaac Fonoll 

Fent el que faci falta: Bernat Cot / Eduard Autonell 

Ajudant de direcció: Bernat Cot 

Escenografia: Jordi Bulbena 

Il.luminació i cap tècnic: Joan Segura 

Sonorització: Joan Gil 

Vestuari: Goretti 

Regidora: Ana Pardo/Teresa Navarro 

Producció executiva: Pilar Pardo 

Producció: ANEXA 

  • EL SECRET DE LA LLOLL  Una història irresistible 

EL CONTE DEL CONTE..... 

 Heus aquí... que un bon dia en Bernat Cot, gran actor i excel·lent company, em va convidar a participar al cicle "Espectapes" que, juntament amb l'Adrià Ferré, organitzen a la biblioteca del restaurant "El Principal de l'Eixample." Hi cabia qualsevol proposta. I vam fer un espectacle "al nostre gust". Tenia moltes ganes de cantar i amb en Celdoni Fonoll vam sel·leccionar uns quants temes molt coneguts que havíem versionat. Però volia teatralitzar el concert, lligar-lo dramatúrgicament. M'agraden els musicals on les cançons fan avançar l'acció o aporten més informació a l'escena, i vaig teixir una trama que les va anar lligant fins a convertir-ho tot plegat en un conte amb fragàncies de cabaret. Des d'un xarleston, passant per un cancan fins a un rock o un tema de cabaret, un bon assortit d'estils en una història on hi conviuen personatges també ben variats. Amb uns col·laboradors de luxe, pianista i actor polivalent. I tot l'equip d'Anexa, que s'ha afegit de ple a la gresca. Piano, percussió i l'essència del teatre: la paraula. Només quatre elements d'escenografia i atrezzo, i un tamboret que es va transformant d'una berlina a una chaise-longue, i a un tocador de camerino o al que convingui. I el retorn als orígens: tot artesanal. Tot plegat ha estat tan gustós com les xicres de xocolata desfeta que es cruspeixen els protagonistes d’aquesta història. I vet aquí un gos i vet aquí un gat..., i "el conte del conte" s'ha acabat. 

Lloll Bertran, 2018 

  • SINOPSI.... 

Aquest és un conte teatralitzat, una història romàntica d´un comte francès i una cupletista catalana, plena d´aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman. Aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat. Hi trobarem un bon assortit d´estils musicals en aquesta història de suspens en la que conviuen personatges ben variats i algun de molt actual. Veurem la Lloll seduint-nos amb tot el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, paròdia i la capacitat d´emocionar. Oblidarem penes i preocupacions i potser al final ens preguntarem si tot això que ens explica és o no ficció, però tal com diu el conte…, potser sí, potser no.