Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL SOPAR DELS IDIOTES

Teatre

  • EL SOPAR DELS IDIOTES
  • EL SOPAR DELS IDIOTES

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 12 de novembre 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Aquesta obra narra la història d’un executiu que acostuma a sopar cada setmana amb amics –tots ells homes de negocis– i un convidat... Llegir més

Aquesta obra narra la història d’un executiu que acostuma a sopar cada setmana amb amics –tots ells homes de negocis– i un convidat molt particular. L’objectiu és presentar, en petit comitè, un desconegut seleccionat per tenir alguna afecció que consideren estúpida. En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d’hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantines d’edificis famosos fets amb mistos i que ell mateix construeix. La història s’embolica quan, unes hores abans del sopar, l’executiu pateix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a casa seva. És aleshores quan, en poca estona, el funcionari aconsegueix capgirar la vida de l’altre, que acaba essent abandonat per la seva dona, la seva amant i el seu metge, a més de patir una severa inspecció per part d’hisenda.

100 minuts
CATALÀ
Autoria: Francis Veber
Adaptació: Paco Mir
Direcció: Pep Anton Gómez
Interpretació: David Olivares, Artur Busquets, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez i Ariana Bruguera

Sala Gran
Anticipada 20€ / Taquilla 22€