MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

"EL TRÀMIT"

Culturals, Teatre

  • "EL TRÀMIT"
  • "EL TRÀMIT"
  • "EL TRÀMIT"

Ciutat: Montmeló

Lloc: Carrer Folch i Torras, 2 , 08160 Montmeló

De diumenge 9 setembre 2018, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Preestrena d'aquest espectacle amb residència a la Sala Polivalent de Montmeló i que posteriorment s'estrenarà al teatre Borràs de... Llegir més
Preestrena d'aquest espectacle amb residència a la Sala Polivalent de Montmeló i que posteriorment s'estrenarà al teatre Borràs de Barcelona
  • SINOPSI: Tres científics són secretament citats en unes dependències d’una Unitat d'Intel·ligència de l'Estat per elaborar un peritatge insòlit: els diuen haver trobat a un extraterrestre i els tres hauran d'interrogar-ho per dictaminar si és o no és un alienígena.
  • "El tràmit" és una comèdia d'humor negre on res és el que sembla, amb un to realista i molta crítica social. Parla de la corrupció, un tema molt present al nostre país. Com podem valorar l'èxit d'una societat quan la corrupció està generalitzada I es transforma en una forma de vida?
  • "El tràmit"  parla també de la poca privadesa i seguretat de les noves tecnologies, de com fem visible la nostra vida a través dels telèfons mòbils facilitant que ho  sàpiguen tot, absolutament tot sobre nosaltres.
DIRECCIÓ: Martí Torras Mayneris 
GUIÓ: Fernando Trías de Bes
INTÈRPRETS: David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano. Manel Sans i Susanna Garachana