Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

EL TRENCANOUS

Dansa, Familiar

  • EL TRENCANOUS
  • EL TRENCANOUS
  • EL TRENCANOUS

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment-Mitja platea

De dissabte 23 de desembre 2023, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 23 de des.
19:00 h
Finalitzat
BCN City Ballet ens presenta el conegut ballet El Trencanous, de Txaikovsky. El ballet, que explica un conte de Nadal en dos actes,... Llegir més

BCN City Ballet ens presenta el conegut ballet El Trencanous, de Txaikovsky.

El ballet, que explica un conte de Nadal en dos actes, s'ha convertit potser en el més popular de tots els ballets als països occidentals, principalment representat per Nadal. La història varia d'unes versions a les altres, encara que totes segueixen un fil argumental comú

Aquesta és una versió creada especialment per a BCN City Ballet, una suite amb coreografies de grans mestres i coreògrafs com ara Ramon Oller, Carlos Bonilla, Elisabeth Pérez i Leandro Pérez.

BCN City Ballet és la companyia resident del Reial Cercle Artístic de Barcelona. Es va crear el 2008 per tal d'ajudar els joves ballarins a la seva projecció professional. Cada temporada es crea una nova proposta que després gira per diversos teatres de ciutats de tot el món.