Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Trobador

Teatre

  • El Trobador

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De diumenge 27 de febrer 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 27 de febr.
18:00 h
Finalitzat
Al “Gran Teatre de …” el públic espera la presentació de “IL TROVATORE” de Giuseppe Verdi. Però un virus desconegut ha confinat cantants,... Llegir més

Al “Gran Teatre de …” el públic espera la presentació de “IL TROVATORE” de Giuseppe Verdi. Però un virus desconegut ha confinat cantants, orquestra i personal tècnic a la darrera ciutat on han actuat. El Director del teatre surt a anunciar que la representació no es podrà dur a terme i es disculpa. Per compensar els espectadors s’ofereix a explicar-los l’argument, però és massa enrevessat i no se’n surt.

Gràcies a la col·laboració del personal del teatre, d’uns quants espectadors i quatre estris arreplegats a l’escenari podran desenvolupar la trama del drama a partir de la memòria que conserven de l’obra “Lo cantador” de Pitarra i Bunyegas.a de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants.

+info www.salacrespi.com