El vestit Pop de l’Emperador

Familiar, Música, Teatre

  • El vestit Pop de l’Emperador

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

Inici: diumenge 15 de desembre 2019, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Roda ProduccionsEn un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia.... Llegir més

La Roda Produccions

En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumuli, cap no el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern… I més ara que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar.

Algú reconeixerà la veritat sobre el nou vestit de l’emperador?

Us imagineu algú tan, però tan preocupat pel seu aspecte que no li importa res més a la vida? Només pendent del mirall i només amic dels qui li riuen les gràcies. Us imagineu no estimar ningú més que a un mateix? I vinga fotos, vinga aplaudiments, i només roba i mòbils, i més roba i només petons al mirall. Gens pendent de les necessitats dels altres i només pendent del seu propi melic. Doncs ara imagineu-vos que aquest etern presumit és, ni més ni menys, que l’Emperador! Qui procurarà per al bé del poble?